karkot Kaikki ei ole miltä näyttää.

TTVK luovutti

 

TTVK Ry:lla oli vitsit vähissä. Chisugatelle oli vain huonoja vaihtoehtoja yhdistyksen kannalta.

 

Poliisi tutkinnassa olisi pitänyt päätyä vapauttavaan päätökseen, mutta tämä ratkaisu olisi tukkinut tien tulevilta tapauksilta. Poliisi olisi voinut todeta, että tämmöisiä tapauksia ei oteta käsittelyyn. Vielä pahempaa TTVK Ry:n kannalta olisi ollut vapauttava päätös oikeudessa.

 

Jutun pois vetäminen jättää pelikentän avoimeksi. Ainoastaan poliisista tulee hyväntahtoinen hölmö, joka mahdollisesti saa huomautuksen liian kovista otteista. TTVK Ry nuolee haavansa omalla tavallaan. Yleensä yrityksissä toimitusjohtaja erotetaan luottamuspulan vuoksi. Toiminnanjohtaja taitaa istua vakaammin.

 

Tosiasia on kuitenkin se, että Chisugate on aiheuttanut pysyviä vahinkoja tekijänoikeuden haltijoille ja menetelmät kannattaa ottaa uudelleen harkintaan. Järjestelmä ei kestä toista vastaavaa tapausta.

 

Toivottavasti poliitikotkin ymmärtävät nyt huonosti kirjoitetun tekijänoikeuslain riskit. Tarkoitus oli suojella tekijänoikeuksia eikä tehdä rahasampoa TTVK Ry:lle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karkot kuva
Kari Kotiranta

300 euron korvaus on epätoivoinen yritys pitää rahankeruu automaattia hengissä.

Jouni Nordman

Eikö ne länsirannalla ja muissakin sorretuissa yhteiskunnissa, käytä lapsia asioiden moraalisesti tuomittavaksi tekemisessä. Se että yhteen artistiin tämä kohdistu, oli tekijänoikeus tahoille paha kolaus, sillä kuka artisti haluaa olla lapsia tuomiolle pistävä taho.
Se että tekijänoikeus tahot, ilman järkeä toimivat, tekee sen että tämän kaltaine toiminta joudutaan lopettamaan. No ei hän poliisikaan ole koskaan huumeissa niistä pikku myyjistä kiinnostunnut, vaan keskittyvät niihin isoihin kaloihin.

Toimituksen poiminnat