karkot Kaikki ei ole miltä näyttää.

Skandaali - englantilaisetkin lisääntyvät suvullisesti

  • Kuplintaa
    Kuplintaa

 

En yleensä seuraa juoru- tai iltalehtiä, mutta ei ole ollut mahdollista olla näkemättä tarinoita kuvista, joita ei ole ollut nähtävänä. Suomalaiset iltapäivä lehdet eivät niitä ilmeisesti ole julkaisseet. Julkaisun motivaationahan olisi voinut käyttää esimerkiksi sananvapauden toteuttamista. Toisaalta hintakin voi olla esteenä. Sen sijaan Berlusconin lehti-imperiumi on puolustanut sananvapautta kunniakkaasti.

 

Sitten itse asiaan – nuoripari loikoilee lomallaan uima-altaan reunalla kahdestaan ja esittelee toisilleen itseään ja valmistautuu pariutumisleikkeihin. Mikä siinä on niin mielenkiintoista, että valokuvaajan täytyy pitkällä paksulla putkella ikuistaa tapahtumat muistikortille – puolialaston nuori nainen ja nuori mies. Niille vihjeeksi, jotka eivät ole nähneet alastonta miestä tai naista, niin googlaamalla naked ja sitten sukupuolimäärittely ja homma on hoidettu. Toisaalta täytyyhän sen kohuvalokuvaajan saada tehdä työtään. Valokuvaajan ammatti on työ.

 

Ai, että kuninkaallisia – ehkä oikeammin sanottuna UK:n verorahoilla ylläpidetyn mainososaston ihmisiä. Taitaa olla ongelmallista se, että kuninkaallinen ilman vaatteita näyttää ihan tavalliselta ihmiseltä ja sehän on tietysti skandaali. Toisaalta Catherine on vaatteet päälläkin kaunis nainen ja on edustava mainososaston työntekijä. Noita miespuolisia en osaa arvioida.

 

Suomalainen, iltapäivälehdet ovat keskittyneet tirkistelyyn – yksi katsoo avaimen reijästä ja muut, lukijat kuuntelevat selostusta. Toimittaja hihkuu välillä: ”nyt sillä näkyy tissitkin”. OK. Sitä saa mitä tilaa. Kyllähän tämä on nyt ihan toista kuin ne tytöt siellä BB-talossa, joista luullakseni jokainen yrittää vuorotellen asettua kameran eteen ja vilauttaa parhaaksi katsomiaan avujaan ja porukalla esitellä pariutumistaitojaan.

 

Toisaalta voisihan tämä 'maailman tapahtumien' seuraaminen tuoda valoa eläkeläismiehen päivään ei tarvitsisi pohtia maailman pahuutta, EU-kriisiä tai tulevaa lamaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karkot kuva
Kari Kotiranta

Jos jatkan tätä sarkastista ajatusta, niin pitäisikö nyt englantilaisten hyökätä Italian ja Ranskan lähetystöihin.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Kyse on kunigasvallan pornoistumisesta.

Toimituksen poiminnat